Please assign a menu to the primary menu location under menu
Dienst

De security cultuur nulmeting

Definiëren van de huidige en gewenste security cultuur

Een sterke security cultuur begint bij het begrijpen van de status quo.

Door informatie uit de organisatie te analyseren, geef ik inzicht in de huidige security cultuur. Samen maken we op basis van het dreigingslandschap en risicobereidheid van jouw organisatie de gewenste security cultuur concreet. 

Als de gewenste security cultuur is bepaald, help ik bij het ontwerpen en implementeren van enkele security awareness en security cultuur experimenten om de verandering in overtuigingen, gedrag en waarden van de gewenste security cultuur te realiseren. 

Wil je meer weten over de security cultuur nulmeting? Neem vrijblijvend contact met mij op via anouk@winitstreet.com.

    The author: winitstreet

    Cybercrime is aan de orde van de dag. Dagelijks worden bedrijven en mensen getroffen door cybercriminaliteit met grote persoonlijke en financiële gevolgen. We zijn steeds nauwer met elkaar verbonden, systemen worden complexer, cyberaanvallen geavanceerder én de onrust bij organisaties groter. Winitstreet heeft als missie om rust te brengen bij deze organisaties. Ruim vijftien jaar geleden studeerde ik af aan de TU Delft als ingenieur in de Technische Informatica. Sinds die tijd is er veel verandert in de digitale wereld én in mijn wereld. Ik begon mijn carrière als IT auditor, maakte de overstap naar cybersecurity adviseur en richt mij tegenwoordig vooral op de menselijke factor binnen de cybersecurity. Samen met organisaties ga ik de uitdaging aan om een sterke security cultuur te bouwen met als resultaat, medewerkers die gemotiveerd zijn om veilig te handelen.