Please assign a menu to the primary menu location under menu

Over mij

Na ruim 10 jaar te hebben gewerkt bij een big4 organisatie nam ik 3,5 jaar geleden de stap naar een ondernemersbestaan.

Ik begon mijn carrière in 2007 op het gebied van IT-Auditing en richtte mij vooral op third party assurance opdrachten, IT-Audit opdrachten waarbij organisaties processen hebben uitbesteed aan derde partijen (ISAE 3402, ISAE 3000, SOC1, SOC2..).

Naarmate cybersecurity een steeds belangrijker onderdeel werd van mijn werk en ik zelf steeds meer de behoefte kreeg om klanten te helpen bij het beheersen van hun cybersecurity risco’s, maakte ik de overstap naar de cybersecurity consultancy.

Steeds vaker kwam ik erachter dat ik vooral veel energie kreeg als de cybersecurity opdrachten waaraan ik werkte zich richtte op de menselijke factor en het ontwikkelen van mensen, zodat ze niet alleen over security kennis beschikken, maar ook veilig handelen.

Security awareness is goed, maar om de cyber weerbaarheid van organisaties te vergroten hebben we een sterke security cultuur nodig

De missie van mijn bedrijf is om zoveel mogelijk organisaties te helpen bij het bouwen van een sterke security cultuur om hun cyber weerbaarheid te vergroten.